30-års partaj!

Hej hej hej!

Det var ett litet tag sedan. Varje gång jag har försökt att blogga så har vårt internet slutat att fungera så jag gav helt enkelt upp, men nu ikväll verkar det vara stabilt så jag håller tummarna att jag ska få skriva klart inlägget.

Förra helgen hade jag fest för att fira att jag fyllt 30 år! Det var så himla mysigt och kul och min syster hade kommit upp enbart för detta så jag var mycket peppad.

Hade gjort lägenheten fin och pyntat den med diverse ballonger och liknande. Var mycket nöjd! Festen blir så mycket roligare när det finns pynt tycker jag nog allt.

Christoffer hade bakat en massa också, bland annat chokladbollar och en halloncheesecake som tyvär blivit lite smällt innan vi hann äta upp den, men den var lika god för det.

Det var temafest med bokstaven S. Anna, min syster, kom som Stekt bacon och Christoffer var Skäggiga damen!

Så många fina personer som kom för att fira mig. Vi spelade spel, pratade och skrattade, hade tipspromenad som handlade om mig och sen delade jag ut priser till den som hade flest poäng. Bra med tävlingar där en kan vinna priser, blir så mycket roligare då tänker jag. Vi var uppe till sent och sen somnade jag nästan på golvet så då bestämde vi oss för att avrunda.

Slutsats: Det är kul att fylla 30. Borde ha fler temafester. Ta inte ut cheesecaken så mycket i förväg.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
MAssor med grattis i efterskott!! Vad roligt ni verkade ha haft det, för temafester är ju bland det roligaste 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Cheaapo
Cheaapo,
Tack så hemskt mycket! 💖 Visst är det, folk borde helt klart ha mer temafester!
nouw.com/cheaapo
IP: 82.99.3.229