Dag 2 i Gdansk

Vaknade efter en relativ god natts sömn och kände mig helt okej utvilad. Tyvär är sängarna här lite för hårda för min smak så har vaknat några gånger under natten men vad gör det liksom? Vi kilade ner och åt frukost (det fanns chokladflingor!!!) och sen gjorde vi oss iordning för dagen.

Jag hade på mig både en ny kjol samt en ny tröja som jag köpt här i Gdansk. Kände mig ganska piffig och fin. Sen traskade vi mot andra världskrigetmuseet vi skulle besöka. Det var sjukt stort och det fanns så mycket saker att både se och höra, och är en intresserad av andra världskriget så kan jag verkligen rekommendera ett besök dit. Helt klart värt oavsett tycker jag. Efter besöket fortsatte vi traska omkring och se oss om.

Vi hade bestämt sedan tidigare att besöka en shoppinggalleria så det gjorde vi. Letade upp en spårvagnsstation och kände oss, relativt, storstadsvana när vi lyckades komma på rätt vagn. Jag införskaffade mig en Stranger things-tröja som jag sett redan igår men inte kunde bestämma mig för. Idag fick den följa med hem.

Sen åkte vi tillbaka till stan, hittade ett ställe att äta på, drack några öl och sedan vandrade vi tillbaka till hotellet där vi är right now. Får se om vi stannar här resten av kvällen eller inte, det återstår att se. Ha en finfin fredag allihopa 🌈

  • Resor

Gillar

Kommentarer