En alldeles vanlig grå onsdag

Varit ute på min lilla promenad vilket var sjukt jobbigt idag men "tog mig i kragen" och gick ut ändå. En eloge till mig! Nu sitter jag i köket och lyssnar på musik medan Hedwig ligger i sin elementsäng bredvid och snarkar högljutt. Utanför fönstret är det gråttgråttgrått men jag gillar det. Omhuldande milt väder. Ett väder som inte har några krav. Hösten är min favoritårstid, oavsett väder. Är lyckligt lottad att jag faktiskt gillar mörkret som kommer, har inga problem med det alls, vilket jag är mycket tacksam över.

Ikväll ska vi inte göra någonting annat förutom att äta och titta på Jane the virgin. För ett par dagar sedan såg vi sista avsnittet av vänner efter att ha plöjt igenom tio säsonger. Tycker inte ni att det känns konstigt när en tittat på en så pass lång serie och sen bara tar den slut? Lite knepigt känns det allt tycker jag. Och just det! Klickade ju hem biljetter till Miss Li's spelningar i Västerås och i Stockholm till i vår. Kommer bli amazing! Älskar att ha konserter att se fram emot.

Over and out.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men vad skönt att du känner så för hösten! Kan tycka mörkret är lite mysigt ändå men älskar solen och värmen 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Cheaapo
Cheaapo,
Ja, känns som om det är få förunnat att faktiskt geniunt gilla hösten med alla dess väder och bristen på solljus. Solen och värmen kan vara mysigt så länge det inte blir för varmt, haha, är så känslig för värme.
nouw.com/cheaapo