En ledig lördag

Vi börjar komma i ordning mer och mer i lägenheten. Eller iallafall lite. Altanen är innätad och katterna älskar den! Det som återstår nu är att inreda den, står en hel del grejer på den nu som måste flyttas ner i källaren, men det är ju ett litet projekt det också. Får se när orken finns till det, det är ju alltid saker som måste fixas, speciellt när en inte är superbra på att hålla i ordning hemma, hehe. Hoppades att det här med att hålla det snyggt och fixat hemma var något som skulle komma med åldern men icke sa nicke. Well, så är det om en har dålig självdisciplin.

Idag är jag ledig. Jag och C har hunnit med en liten cykeltur, vi stannade till på en second hand-affär och där fyndade jag en krustång för bara fyrtio pix! Så nöjd, här ska det krusas hår vill jag lova. Det är sol ute och på vår inglasade balkong är det tjugofem grader varmt. Mysigt värre. Hallonbusken som jag berättade om i förra inlägget står på balkongen och stortrivs, jag hoppas verkligen att det kommer komma hallon på den. Hade ju varit det bästa.

Nu ska jag försöka ta tag i livet och städa lite här hemma innan det blir tacos, soffan och lördagsgodis ikväll. Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer