En löjlig liten katt-alpacka

Mitten av maj. Tiden går fort nu, snart är det sommar fastän det fortfarande är kallt ute. Vi får se hur sommaren blir. Ett av tre evenemang jag hade inplanerat i sommar är inställt (The Ark i Karlskrona), så vi får se hur det blir med de två resterande. Är väldigt inställd på att dessa också blir inställda vilket är synd för jag hade peppat till bägge (The Ark i Uppsala samt Way out west där vi ska se The Strokes!!).

Vad händer annars? Jag jobbar som vanligt, kämpar på denna vecka för är ledig fredag, lördag, söndag vilket kommer bli kanon för jag har hört att det ska bli sol hela helgen. Då ska jag ta promenader, sitta på balkongen, lyssna på podd och dricka en kall öl tror jag allt. Livet! Vi har också rakat av Neville hans päls inför sommaren så han ska slippa bli så varm. Han ser SÅ löjlig ut, påminner starkt om en alpacka då han fortfarande är långhårig på huvudet och på benen. Lilla gullisen. Han verkar dock trivas och trippar omkring som vanligt här hemma.

Kommer ni ihåg den där krustången jag köpte på second hand som jag berättade om i förra inlägget? I helgen invigde jag den och håret blev så himla bra,vågigt och volymigt. Maria och Julia kom över för att grilla och dricka öl så jag tog tillfället i akt och piffade till mig lite. Vi tittade på Hästpojken som hade livespelning på youtube och spelade ett väldigt roligt sällskapsspel. Fler sådana kvällar tack!

Over and out!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229