En söndagskväll

Söndag kväll och en jobbdag kvar tills ledig dag. Skönt! Ska färga håret, lyssna på poddar och kanske ta en liten promenad då. Bra grejer att göra på en ledig dag. Och sovmorgon såklart, men det är ju givet.

Vad har hänt sedan sist jag skrev här då? Jag har hunnit ha årets första utehäng i trädgården tillsammans med mina ypperligt fin vänner. Från början trodde jag att det "bara" var Maria och Julia som skulle komma men så hade dom med sig Nadja som en överraskning! Hur bra?! Blev så himla glad. Vi åt delicatobollar och drack ett bubbel som tydligen skulle passa extra bra till just delicatobollar. Tyckte dock att det smakade som vilket bubbel som helst, men så är jag ju inte direkt någon finsmakare heller. Kul grej hur som. Efter trädgårdshänget drog vi ner på stan, dansade och drack öl och bara hade det allmänt trevligt. Var mycket trött dagen efter och lämnade knappt sängen, hehe.

Kommande vecka har jag bara jobb planerat. Det är ganska skönt det också, att inte ha något annat planerat. En behöver ju hinna andas ibland också liksom. Jo, jag och Christoffer kanske ska gå på bio och det är ju alltid trevligt. Och om 11 dagar åker jag och Emelie till London. Finfint!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer