Halvvägs in i juni.

Hej bloggen!

Det har hunnit bli den 13/6 och vi är alltså halvvägs in i juni. Crazy! Här i Västerås har vi haft ett par soliga och varma dagar men just nu så är vi inne i en regnperiod. Till helgen ska det dock bli fint väder igen. Om ni nu undrar och skulle befinna er här. Nåväl.

Jag har hunnit vara i London tillsammans med Emelie och det var LIVET as usual. Shopping, promenader, öl, mat, Ullared på hotell-TVn. Köpte mig bland annat en finfin randig regnjacka och en spetskaftan som jag ska glida runt i i sommar. I skrivandets stund är det 31 dagar kvar tills jag går på två veckors semester. Ska tillbringa tio utav fjorton dagar på Gotland. Sedan har jag även en massa annat kul inplanerat i sommar, bland annat ska jag på några konserter på Gröna Lund, jag och min bästa Popi ska åka till Malmö en helg i augusti och sen ska jag och Christoffer åka på en kryssning till Finland. Kommer alltså bli en superb sommar.

Imorgon ska jag, Maria, Julia och Nadja gå på Escape room ! Fick det i 30-års present av dom och det ska bli så himla kul. Hoppas att min hjärna är på g imorgon så jag kan hjälpa till att ta oss ut från rummet. Har känt att min hjärna varit lite halvkass på sistone, tänker att den nog kanske tagit en väldigt tidig semester.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer