Nästan ett dygn i Borlänge.

I fredags var jag och Christoffer lediga för vi skulle åka till Borlänge! Det var konsertdags och både Hökartorget, Hästpojken och Junior Brielle skulle spela. Det kan en ju inte missa liksom. Så klockan 11:28 tog vi tåget mot Borlänge.
På hotellet så började vi med att chilla och kolla lite på TV för Maria skulle inte komma för ens klockan 18. När jag tyckte att jag vilat klart började jag fixa iordning mig. Älskar hotellspeglar för dom är oftast stora och så är det bra ljus, allt som inte vårt badrum här hemma har alltså.
Slutresultatet blev detta: svarvit med minipanda. Orkade inte tupera upp hela håret så det fick bra lite halvhjärtat sådär, men bättre än att det ligger helt platt i alla fall.
Sen mötte vi upp Maria vid tåget, gick och åt och hade förfest på hennes hotellrum sen innan det var dags att ge sig av mot Liljan där spelningarna skulle äga rum.
Alltså, SÅ BRA SPELNING AV HÖKARTORGET. Har sett dom en gång innan och alltså energin är enorm! Så peppiga och bra och allt det där. Hästpojken var såklart också jättebra, det är dom ju typ alltid, iallafall de gångerna jag har sett dom.
Dagen efter var jag inte så peppad på livet, haha, men lyckades få i mig lite frukost. Sov hela tågresan hem och typ resten av kvällen. Men så bra tjugofyra timmar! Mer småutflykter åt folket!

Gillar

Kommentarer