Solskenstisdag

Imorse när jag vaknade så sken solen in mellan persiennerna och jag blev så glad! Firade detta genom att gå ut och gå en långpromenad och att ha balkongdörren öppen så att katterna skulle kunna gå ut dit och sola sig. Passade förresten själv på att sitta en stund ute på balkongen när jag kommit hem från promenaden. Kändes nästan som sommar, var ju ändå +10 grader.

Efter promenaden började jag packa lite inför torsdag morgon då vi åker till Gdansk. Neville hjälpte till att packa också och det är ju tacksamt med hjälp liksom. Packade ner några klänningar, en kjol och två tröjor. Hellre ha för mycket med sig än för lite. Plus att det är himla nice att kunna ha lite att välja mellan om en skulle ha en dålig kroppsdag. Sånt händer, iallafall för min del, titt som tätt när jag måste ha andra kläder på mig än mina myskäder som jag går i till/från jobbet och har här hemma.

​Nu tänkte jag snart krypa ner i sängen, ligga och bläddra runt lite med telefonen och lyssna på någon podd innan det är dags att sova. Tycker det fungerar bra som nedvarvning efter dagen. Puss och godnatt ⭐​

Gillar

Kommentarer