Veckan i korthet

Först och främst så har jag bytt blogg och fixat min egna domän på nouw, känns mycket bättre än att vara på WordPress så hoppas att jag kan stanna kvar gör ett tag. Hur som helst, jag har varit ledig både måndag och tisdag och alltså VÄDRET! En har ju fått vårfeelings för mindre kan jag ju säga. Igår efter att jag varit och hälsat på Agnes, Marie och Magnus så bestämde jag mig för att traska ner på stan för att köpa mer lufttorkande lera. Det var så skönt ute och jag ångrade mig att jag inte tog solglasögon på mig när jag gick hemifrån.
Idag tog jag sovmorgon och ställde ingen klocka så vaknade runt halv tolv, utvilad och glad. Pysslade lite med bloggen och bestämde mig för att jag inte ville äta hemma utan frågade Christoffer om han ville äta på pinchos och det ville han! Älskar pinchos alltså, både goda drinkar och så är det roligt att maten är så liten.

Jobbar onsdag-fredag och i helgen ska Christoffer få sin 30-årspresent (några månader för sent), vi sa nämligen på Steam Hotel! Hotella i sin egen stad tror jag generellt är underskattat, liksom, alla vet ju att allt bor roligare om en bort på hotell oavsett vart det är (oftast). Så vi ska äta middag där och sen bada i poolen och vara vara. Kommer bli så himla mysigt!

  • Vardag
  • Nära Pressargatan , Västerås

Gillar

Kommentarer

Mayby u know me
,
Wow vilken snygging